TELEKOMMUNIKÁCIÓ


A cégek életében a megbízhatóan működő informatikai rendszer elhagyhatatlan kiegészítője a telekommunikációs, távközlési megoldások igénybevétele.

A legjobb megoldást az integrált távközlési szolgáltatások jelentik. Ma már több olyan szolgáltató is működik, amely teljes körű szolgáltatásokat nyújt a telefonos hangszolgáltatásoktól, az Internetes szolgáltatásokon keresztül a belföldi és nemzetközi adatkommunikációs megoldásokig. Ahogyan a számítógépek teljesítőképessége növekszik, a hálózat teljesítménye egyre jobban függ a rendelkezésre álló sávszélességtől. További hálózati hardverek üzembe helyezése és a távolsági kapcsolatok sávszélességének növelése gyakran túlságosan költséges.

Sok cég nincs is tisztában azzal, hogy ezen szolgáltatások igénybevételével jelentős megtakarításokat érhet el a nemzetközi, belföldi távolsági és vezetékes-mobil irányú hang-, és fax szolgáltatások költségeiben.

Éljen a szabad telekommunikációs piac nyújtotta lehetőségekkel!

Egyedi igényekre szabott hangszolgáltatási ajánlatokkal állunk közép-, és nagyvállalatok illetve állami intézmények rendelkezésére.

Az állandóan változó versenypiaci környezet naprakész információkat és rugalmas adattovábbítást kíván. Szerződött partnerei vagyunk az eTel Magyarország Távközlési Kft.-nek, Partnerünkön keresztül adatszolgáltatási portfóliónk magában foglalja a bérelt vonali adattovábbítást, az ADSL Internet elérést, a frame-relay, az ATM, a belföldi IP VPN, valamint az intézményi Intranet és Ethernet hálózatkiépítési szolgáltatást.

Az Internet szolgáltatások legszélesebb skáláját kínáljuk, beleértve az Internet hozzáférést, a web hosting és számos egyéb értéknövelt szolgáltatást. E rendkívül széles termékskála kimagasló technológiai háttérrel és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel párosul.

Partnerünk az eTel Magyarország Távközlési Kft. az évi 100 millió eurós bevétellel és 15.000 vállalati ügyféllel rendelkező eTel Csoport tagja. Az eTel csoport Közép-Európa vezető telekommunikációs szolgáltatója. Az eTel-ről.
Bővebben>>

 
© 2003 S and S Hungária Kft. Minden jog fenntartva!
designed by Median WebDesign Kft.