TANÁCSADÁS


Mindenkinek van elképzelése a vállalkozásának infrastruktúrális kialakításáról, átszervezéséről. Szakembereink ezeket az elképzeléseket megvalósítható koncepcióvá alakítják és valósítják meg a költség hatékonyság figyelembe vételével.

Tanácsadási szolgáltatást nyújtunk a számítástechnikai rendszerekkel és hálózatokkal kapcsolatos valamennyi kérdésben, úgymint:

  • koncepciókialakítás,
  • tervezés,
  • kivitelezés,
  • napi üzemeltetési, hibaelhárítási probléma megoldás,
  • telekommunikációs szaktanácsadás

Tanácsadói szolgáltatásunk részét képezi a különböző konstrukciók összehasonlítása, kimutatások készítése, eszközök kihelyezése tesztelésre, referencialátogatások, valamint független tanácsadói tevékenységünk részeként biztosítjuk szakértői vélemények elkészítését, partnerek közvetítését.

Megbízott szakembereink rendelkeznek az egyes termékek, termékcsoportok részletes ismeretét igazoló minősítésekkel és többéves tapasztalattal.

Ügyfeleink tényleges igényeit, felhasználói szokásaikat megismerve a legkorszerűbb technológiákat tartalmazó berendezéseket javasolva valósítjuk meg a cégük számára megfelelő, gazdaságosabb megoldásokat biztosító konstrukciót. A folyamatos konzultáció biztosítja, hogy a megoldás-tervezés során felmerülő igények beépüljenek a végleges kivitelezési tervbe. Az európai szabványokat és ergonómiai szempontokat valamint a kialakításra kerülő rendszer komfortfokozatát is szem előtt tartva megbízott szaktanácsadóink segítik Ügyfeleinket az új és a már meglévő eszközpark optimalizálásában.

 
© 2003 S and S Hungária Kft. Minden jog fenntartva!
designed by Median WebDesign Kft.