Microsoft Office 2013 és Office 365


Az S and S Hungária Kft. több mint 14 éve nyújt szoftver tanácsadási és Microsoft licencelési tanácsadást, és a megszerzett kompetenciáknak köszönhetően már számos esetben segítettünk partnereinknek megtalálni a számukra leg produktívabb és költséghatékony megoldásokat.


A már jól ismert dobozos (FPP) Office 2013 család termékei mellett az Office 365, az Office 365 Vállalati open licenc-es verziók (Office 365 Vállalati, Vállalati Alap és Vállalati Prémium és ezen termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokat) kínáljuk.

Az Office 365 felhő alapú megoldásai új távlatokat nyitnak a vállalati mobil munkavégzés és adatbiztonság terén. A már ismert Office komponenseken túl további hasznos szolgáltatások (közös munka, online tárhely és fájlmegosztás, Online konferenciák, biztonság és adatvédelem) teszik rendkívülivé a felhő alapú Office 365 megoldásokat, amelyek közül a pár fős kisvállalkozástól a nemzetközi nagyvállalatokig mindenki megtalálhatja a cége számára megfelelő megoldást.

Ha úgy érzi cége még túl kicsi vagy nem jött még el az ideje a felhő alapú szolgáltatások igénybevételére, válassza a már régóta jól ismert OEM Office csomagokat. Hatékonyabb munka az Office-szal azok számára ajánlott, akik egyetlen számítógépen szeretnék használni az Office-t az Outlookkal, a Publisherrel és az Access-szel. Könnyen kialakíthatja és személyessé teheti saját Office-át. Személyes beállításai minden eszközön, bármikor, bárhová követik Office-fájljait. A fájlok mindig naprakészen várják, hogy munkához lásson velük.

Az Office 2013 Professional Plus (FPP) termék tartalmazza:

  • Word,
  • Excel,
  • PowerPoint,
  • OneNote,
  • Publisher,
  • Access

Az ismerős Office-alkalmazások – köztük a Word, az Excel és a PowerPoint – olyan új szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyekkel még hatékonyabban alkothat, kommunikálhat és dolgozhat gyakorlatilag bárhonnan. A programok legújabb verzióját PC vagy Mac rendszerű számítógépén is használhatja. Mindehhez járulnak még olyan további szolgáltatások, mint például a nemzetközi Skype-percek és a OneDrive-on elérhető online tárterület.


Valamennyi OneDrive-felhasználó kap 15 GB ingyenes tárterületet a OneDrive-on.

A OneDrive egy olyan szolgáltatás, amely lehetőséget nyújt fájlok feltöltésére a felhőben levő tárterületre, majd a fájlok számítógépről vagy telefonról való elérésére. A OneDrive dokumentumok, jegyzetek, fényképek, zene, videók és más típusú fájlok tárolására használható.

A OneDrive egyszerűbbé teszi a megosztást és lehetővé teszi a közös munkát. Elküldhet fényképeket és fájlokat e-mailben, rájuk mutató rövid hivatkozást küldhet szöveges üzenetben, vagy közzéteheti a fényképeket és fájlokat közösségi hálózatokon, a saját webhelyén vagy a blogjában – mindezt közvetlenül a OneDrive-ból.

Emellett telepíthet egy asztali alkalmazást is a asztali alkalmazás a OneDrive-hoz, amely létrehoz egy helyi mappát a PC vagy Mac rendszerű számítógépen. Ez a mappa automatikusan szinkronizálódik a felhőben levő mappával, és így a fájlok internetkapcsolat nélkül is elérhetők lesznek.

Egy pár előny, amiért érdemes az Office 2013 Professional verzióját választania: A PDF-dokumentumok tartalmát közvetlenül átemelheti a Wordbe. Megnyithat PDF-fájlokat, és ugyanúgy szerkesztheti bennük a bekezdéseket, listákat és táblázatokat, mint az ismerős Word-dokumentumokban.

A OneNote-jegyzetfüzetekbe beágyazhat Excel-számolótáblákat, diagramokat, hangklipeket, videókat és szinte bármilyen más típusú fájlt. A jegyzeteket a program menti, kereshetővé teszi, és szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote-alkalmazásokkal, így bárhonnan használhatja és megoszthatja őket.

Gyorsabban reagálhat az üzenetekre a szövegbe ékelt – közvetlenül az eredeti üzenet szövegében elhelyezett – válaszokkal az Outlookban. Egyszerűen csak írja be a választ az Olvasóablakban.

Kérje akciós ajánlatainkat!

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft termékeivel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, illetve szeretne ajánlatot kapni, keressen fel bennünket az elérhetőségeink valamelyikén.

 
© 2003 S and S Hungária Kft. Minden jog fenntartva!
designed by Median WebDesign Kft.