HP OfficeJet Pro X nyomtató család


Az S and S Hungária Kft., mint HP Silver Partner és Gold candidate 15 éves gyakorlattal rendelkezik az üzleti igényeknek megfelelő számítástechnikai eszközök kiválasztásában. Így a nyomtatási és képalkotási eszközök terén is legyen szó egyszerű fekete-fehér irodai nyomtatásról, akár nagyméretű plakátok plotteren történő elkészítéséről. Mint kiemelt HP partner magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk az eszközök mellé, illetve ügyfeleink élvezhetik a teljes gyártói támogatás előnyeit a megrendeléstől, a termék használatának támogatásán keresztül, egészen a selejtezést követő elektronikai hulladék átvételéig.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani és kiemelni a HP jelenlegi nyomtatási és multifunkcionális termékei közül a komoly technikai fejlesztéseket tartalmazó és villámgyors OfficeJet Pro X nyomtató család termékeit. A HP Officejet Pro X sorozat több mint egy új nyomtató- és multi funkciós nyomtató termékcsalád, A-tól Z-ig a HP által megtervezett szolgáltatás vadonatúj irodai munkaélményt kínál. Hamarosan, várhatóan már az év elején meg fognak jelenni az új OfficeJet Pro X modellek és ezzel egyidőben a korábbi megnevezéssel jelölt modellek kifutnak és csak a raktárkészletek erejéig lesznek elérhetők. Ez jó alkalom lehet a kifutó modellek kedvezményes áron történő megvásárlására a készletek erejéig.

A Pro X termékcsalád tintasugaras nyomtató, de csak olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amivel egyetlen régi tintasugaras nyomtató sem. Mindenki fejében még élnek az emlékek a lassan nyomtató, költséges és nem tartós nyomtatási képű tinta alapú nyomtatókról. Azonban ha megfelelő döntést szeretnénk hozni, akkor nem szabad csak a múlt tapasztalatai alapján döntenünk, hanem meg kell nézzük a technikai világújdonságokat és új forradalmi technológiai fejlesztéseket tartalmazó HP eszközöket. Ennek legjobb módja, ha teszteljük az új készülékeket. A tesztelés során gyakorlatban is megtapasztalhatjuk a készülékek tulajdonságait és eldönthetjük, melyik modell felel meg legjobban elképzeléseinknek. Ebben az S and S Hungária Kft.-nél szívesen állunk rendelkezésükre, ha megkeresnek bennünket elérhetőségeinken.

Amennyiben vásárlási szándéka lenne, vagy csak érdeklik az elérhető készülékek aktuális árai, kérjük jelezze elérhetőségeinken, hogy kereskedőnk elkészíthesse cégére szabott ajánlatunkat!

HP OfficeJet Pro X: igaz tintasugaras, mégis minden korábbinál nagyobb sebességgel nyomtathat a világ leggyorsabb asztali nyomtatójával.11

Hogy milyen főbb tulajdonságokat emelnénk ki a HP Pro X termékcsalád típusai kapcsán?

Sebesség
Akár 70 lap/perc (világ leggyorsabb asztali nyomtatója)
Max terhelhetőség
75.000 oldal/hó
Oldalköltség
50%-a a hasonló kategóriás lézerekhez viszonyítva
Energiafelhasználás
50%-a a hasonló kategóriás lézerekhez viszonyítva
Zajszint
54dB (viszonyításként a normál beszédhang kb 60dB)
Technikai fejlesztések
HP PageWide technológia, amely a papír teljes szélességében nyomtat, így az eszköz kivételesen megbízhatóan, villámgyorsan, egy ütemben nyomtatja a dokumentumokat.
HP ePrint képesség


HP Officejet Pro X451dw


HP Officejet Pro X451dwHP Officejet Pro X476dw

Nézzük ezt meg egy konkrét példán, a HP Officejet Pro X476dw többfunkciós nyomtatón keresztül:

Hatékonyabbá teheti a csapat munkáját ezzel a nagy termelékenységet biztosító, következő generációs, vezeték nélküli többfunkciós nyomtatóval. A HP PageWide technológiával a színes lézernyomtatóknál akár kétszer gyorsabban2 nyomtathat professzionális minőségű színes nyomatokat, fele akkora költségek1 mellett.

Fekete nyomtatási sebesség: Lézerrel összemérhető ISO sebesség, professzionális üzemmód: Akár 36 oldal percenként
Általános irodai üzemmód: Akár 55 oldal percenként Színes nyomtatási sebesség: Lézerrel összemérhető ISO sebesség, professzionális üzemmód: Akár 36 oldal percenként
Általános irodai üzemmód: Akár 55 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész)Fekete: Akár 9,5 mp alatt
Színes: Akár 9,5 mp alatt
(Nincs szükség a fűtőelemek vagy a beégetőmű bemelegítésére)

A lézernyomtató teljesítménye, fele akkora költségekkel

 • Minőségi nyomatokat készíthet az eredeti HP-tintákkal, és a nyomtatási költségek akár 50 százalékát is megtakaríthatja más lézernyomtatókhoz képest.1
 • A színes lézernyomtatóknál akár kétszer gyorsabb nyomtatás a csúcskategóriás digitális nyomdákban használt HP PageWide technológiával.2
 • Hatékonyabban végezheti munkáját az olyan teljesítménynövelő szolgáltatásokkal, mint az Általános irodai üzemmód (55 oldal/perc) és a kétoldalas nyomtatás.
 • A HP termékei megbízható nyomtatási megoldást kínálnak a munkacsoportok számára – akár havi
 • 4200 oldal nyomtatására is képesek.

Nagyobb hatékonyságot biztosíthat a munkacsoportok számára ezzel az egyszerűen kezelhető multifunkcionális nyomtatóval

 • A nagy méretű színes érintőképernyőn néhány koppintással és pöccintéssel nyomtathat, másolhat, beolvashat, faxolhat és küldhet digitális fájlokat.
 • A HP Web Jetadmin és a HP Universal Print Driver segítségével távolról és egyszerűen kezelheti az egész flottát.
 • A bővíthető HP JetAdvantage megoldással és a partnermegoldásokkal időtállóvá teheti a befektetését.3
 • USB memóriával, PIN kódos nyomtatással védheti az adatait. Hitelesített hozzáférést állíthat be az eszköz képességeihez és a színes nyomtatáshoz.4

Megbízható üzleti teljesítményt nyújtó többfunkciós nyomtató

 • Csatlakoztassa vezetékes vagy vezeték nélküli vállalati hálózathoz ezt a nagy teljesítményű multifunkcionális nyomtatót a munkacsoportok nagyobb hatékonysága érdekében.
 • Vezeték nélkül nyomtathat a számítógépekről, táblagépekről és okostelefonokról5, a HP ePrint szolgáltatással pedig gyakorlatilag bárhonnan nyomtathat6.
 • Akár 9200 oldal nyomtatható egy patronnal7, és akár 1050 lap is betölthető az opcionális papírtálcába8.


HP Officejet Pro papírtálca

Takarékoskodjon az erőforrásokkal a teljesítmény feláldozása nélkül

 • Kordában tarthatja a költségeket – az ENERGY STAR® minősítéssel rendelkező eszköz akár 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a színes lézernyomtatók.9
 • Az automatikus kétoldalas nyomtatással akár 50 százaléknyi papírt is megtakaríthat, a minden korábbinál gyorsabb nyomtatásnak köszönhetően pedig hatékony munkavégzést biztosíthat.
 • Ne pazarolja az erőforrásokat – az eredeti HP pigmenttinták a tonerkazettákhoz képest kevesebb csomagolást igényelnek.
 • Csökkentheti ökológiai lábnyomát – eredeti HP tintapatronjait a HP Planet Partners program keretében újrahasznosíthatja.10

Környezetvédelmi jellemzők

 • A szükséges patronok és csomagolóanyag tömege akár 94%-kal kevesebb, mint a színes lézernyomtatók esetében.[eco01]
 • Akár 50 százaléknyi papírt is megtakaríthat az automatikus kétoldalas nyomtatással.
 • Energiafogyasztás100 watt (maximum), 70 watt átlagos üzemeltetés esetén (nyomtatás), 10 watt (készenlétben), 4,8 watt (alvó állapotban), 1,0 watt (automatikus kikapcsolás), 0,2 watt (kézi kikapcsolás). (A tápellátási igény a nyomtató értékesítési országától/térségétől függ. Az üzemi feszültségek átalakítása tilos. Ez tönkreteszi a nyomtatót, és érvényteleníti a termékjótállását. Az alvó állapot energiafogyasztása az ügyfél hálózati kapcsolójának képességétől, a felhasználói konfigurációtól és a hálózati aktivitástól függ.)
 • Energiahatékonyság ENERGY STAR® minősítés

HP Officejet Pro X-Series 500 lapos tálca

A HP Officejet adagolótálcák egy kiegészítő 500 lapos tálcával növelik a HP Officejet Pro X-Series termékeinek teljesítményét. Könnyedén megbirkózhat a nagy kapacitást igénylő nyomtatási feladatokkal, és növelheti a kollégák vagy munkacsoportok termelékenységét. A kiegészítő 500 lapos papírtálcával növelheti a termelékenységet, és megfelelhet növekvő üzleti igényeinek. Töltsön kevesebb időt a papírtálcák újratöltésével!

Lábjegyzetek

1 Az Officejet Pro X sorozattal, valamint az <1000 eurós áron kapható színes többfunkciós lézernyomtatók és a <800 eurós áron kapható színes lézernyomtatók többségével összehasonlítva, a 2013. augusztusi állapotnak megfelelően, az IDC által 2013 Q2 negyedévére vonatkozóan kimutatott piaci részesedés alapján. A lézernyomtatók kellékanyagaira vonatkozó oldalankénti költség-összehasonlítás a gyártók kereskedelmi forgalomban kapható legnagyobb kapacitású patronjainak nyilvános műszaki adatain alapul. A nagy kapacitású HP tintasugaras nyomtatók kellékanyagaira vonatkozó oldalankénti költség a gyártók legnagyobb kapacitású patronjainak nyilvános műszaki adatain alapul. Az oldalankénti költség a nagy kapacitású tintapatronok becsült kiskereskedelmi árán és oldalkapacitásán alapul. Az ISO kapacitás az alapértelmezett üzemmódban történő folyamatos nyomtatáson alapul. További információ: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

2 Az Officejet Pro X sorozattal, valamint az <1000 eurós áron kapható színes többfunkciós lézernyomtatók és a <800 eurós áron kapható színes lézernyomtatók többségével összehasonlítva, a 2013. augusztusi állapotnak megfelelően. A sebesség-összehasonlítás a piaci részesedés alapján az ISO 24734 szabványon és a gyártók által a leggyorsabb nyomtatási módról közzétett műszaki adatokon alapul.

3 További munkafolyamat-megoldások érhetők el a HP szoftvereinek és külső partnerek programjainak segítségével. További részletek a megoldásokról: http://www.hp.com/go/gsc.

4 A biztonságos PIN kódos nyomtatáshoz külön megvásárolható USB flash meghajtó és a HP Universal Print Driver telepítése szükséges.

5 A vezeték nélküli hálózat teljesítménye a fizikai környezettől és a hozzáférési pont távolságától függ. A vezeték nélküli műveletek csak 2,4 GHz-es útválasztókkal kompatibilisek.

6 A használatához HP ePrint-fiók regisztrálása szükséges, valamint internetkapcsolat a webkompatibilis HP-nyomtatóhoz. A használható nyomtatók, támogatott dokumentumok és képtípusok listájának, valamit a HP ePrint további részleteinek megtekintéséhez látogasson el a http://www.hpconnected.com webhelyre. A mobileszközöknek rendelkezniük kell internetkapcsolattal és e-mail szolgáltatással. Vezeték nélküli hozzáférési pontra lehet szükség. Külön megvásárolható adatforgalmi előfizetés lehet szükséges, vagy használati díjak merülhetnek fel. A tényleges nyomtatási időtartam és a kapcsolat sebessége eltérő lehet.

7 A lapkapacitás a HP 970XL fekete tintapatron kapacitásán alapul.

8 Kapacitás: akár 1050 lap, az opcionális 1 x 500 lapos kiegészítő papírtálca nélkül; az külön vásárolható meg.

9 A nettó <1000 eurós áron kapható színes, többfunkciós lézernyomtatók többsége, a 2012. augusztusi adatok szerint, Officejet Pro a lehető legnagyobb kapacitású patronokkal. Energiafelhasználás a HP tesztelése alapján. A tényleges költség és energiafelhasználás ettől eltérő lehet. További részletek: http://www.hp.com/go/officejet.

10 A program elérhetősége változó. Az eredeti HP patronok visszavétele és újrahasznosítása jelenleg a világon 47 országban, területen és régióban érhető el Ázsiában, Európában, valamint Észak- és Dél-Amerikában a HP Planet Partners programon keresztül. További információ: http://www.hp.com/recycle.

11 A HP X551dw és X576dw modellekre vonatkozóan közzétett, az < 1000 eurós és < 800 eurós áron kapható színes többfunkciós asztali lézer- és tintasugaras nyomtatókkal összehasonlított és a WirthConsulting.org 2013 januári ellenőrzése által hitelesített legnagyobb nyomtatási sebességek alapján.

[eco01] A 15 000 oldal legnagyobb kapacitású patronokkal való nyomtatásához szükséges üres patronok és csomagolóanyagok tömegének összehasonlítása a kategória fő versenytársainak < 1000 és <800 eurós áron kapható színes többfunkciós lézernyomtatóival, a 2014. júliusi állapotnak megfelelően. A tesztet a Buyers Lab Inc. végezte. További információ: http://www.hp.com/go/officejet.


A dokumentumban szereplő információk előzetes értesítés nélkül megváltoztathatók. A HP termékekre és szolgáltatásokra kizárólag a termékekhez és szolgáltatásokhoz mellékelt, írásban rögzített jótállás érvényes. Az itt leírtak semmilyen alapon nem tekinthetőek további garanciának. A HP nem vállal felelősséget a dokumentumban előforduló technikai és szerkesztési hibákért vagy hiányosságokért.

 
© 2003 S and S Hungária Kft. Minden jog fenntartva!
designed by Median WebDesign Kft.