ERŐSSÉGEINK


Ma a gazdasági és cégvezetők nap, mint nap szembesülnek informatikai kérdésekkel vagy olyan üzleti problémákkal, amit nem lehet megoldani az informatika közreműködése nélkül. Egyre nehezebb határvonalat húzni a vállalat bármely tevékenysége és az informatika között. Az informatika alkalmazása azonban önmagában mégsem jelent üzleti előnyt. Csak a gondosan előkészített szakmai döntések segíthetik a vállalat, cég vagy intézmény céljainak elérését és hozhat magával nagyobb nyereségességet. A technológiák fejlődése és változása olyan rohamos, hogy a vezetőknek szakértők közreműködésére van szüksége, akik átlátják a vállalat, cég vagy intézmény céljait és problémáit és képesek azok számítástechnikára alapozott megoldására.

A XXI. század elején nehezen képzelhető el egy modern, sikeres cég, intézet jól működő informatikai háttér nélkül. Azonban minden cég számára elsődleges, hogy az alaptevékenységére tudjon fókuszálni. A kiegészítő, illetve a belső szolgáltatási tevékenységeket célszerű külső erőforrásból megoldani. Az informatikai üzemeltetés területén hatékony, cégméretre szabott formákat ajánlunk, hogy a megoldásaink, az ajánlott eszközök értékké váljanak és a vállalkozások, intézmények használni tudják az új technológiák előnyeit.

Egy vállalkozás sikerére jelentos hatással van az informatikai infrastruktúra folyamatos rendelkezésre állása, hatékonysága. A megoldások, eszközök használati értékét emelik a hozzá nyújtott gyors megjelenés, illetve az üzletmenet szempontjából kritikus rendszereknél a 7x24 órás magas szintű rendelkezésre állás.


Néhány ok, amiért partnereink bennünket választottak

  • Dinamikusság
  • Szakmai hozzáértés
  • Megbízhatóság
  • Felelősség
  • Rugalmasság
  • Gyorsaság
  • Stabil partnerek

A tanácsadás bizalmi üzlet. A vállalat biztonságban akarja tudni magát, és nemcsak informatikai értelemben. Széles szolgáltatói skálán, hosszú távon együttműködni képes, garantáltan minőséget nyújtó partnert keres mindenki. Mi ezeknek az elvárásoknak is szeretnénk megfelelni.

A legjobb gépek is meghibásodhatnak, többnyire akkor, amikor azzal a legtöbb kellemetlenséget okozzák. Ezért különösen fontos, hogy gyors, megbízható szerviz álljon az ügyfél rendelkezésére. Ez az, amiben az S and S Hungária Kft. és partnerei szeretnének az Ön kiemelkedő együttműködő felei lenni.

Ma már sokan, sok helyen használnak elektronikus dokumentumokat, a papírmentes iroda ma még azonban jórészt szubjektív okokból, részben technikai okokból széles körben nem megvalósítható. Ezzel együtt egyre nagyobb az igény a gyors, környezetkímélő, olcsó üzemeltetésű, hosszú élettartamú nyomtatókra. Ezekre az igényekre adják meg a választ a Hewlett-Packard nyomtatók. 
 

© 2003 S and S Hungária Kft. Minden jog fenntartva!
designed by Median WebDesign Kft.