BEMUTATKOZUNK


Az S and S Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató vállalkozás 2001. júniusában kezdte meg működését. Elgondolásunk szerint a magyar IT piacon olyan értékrendet kell képviselnünk, melynek középpontjában a személyes kapcsolatok és bizalom állnak. Cégünk a stabil növekedésre és partnereink legmesszemenőbb kiszolgálására törekszik.

A nevünkben is utalunk a dinamikusságra, mellyel az IT piac változásaira adott gyors válaszokra és partnereink igényeinek magasabb fokú kiszolgálására törekszünk. Ennek keretében, az eddigi sikereinknek köszönhetően és az újabb kihívásokra válaszul 2003. januárjától társasági formát váltottunk.

Webes oldalaink két fő céllal jöttek létre:

  • Képet adni magunkról tevékenységünkről, referenciáinkról.
  • Szakmai megoldásokat, újdonságokat bemutatni, információkat megosztani, követve a legújabb technológiákat és trendeket.

Mindezt úgy szeretnénk megtenni, hogy közben ötletekkel, új gondolatokkal próbáljuk segíteni a vállalatok vezetőit, hogy megtalálják a számukra legkedvezőbb megoldásokat.

Az S and S Hungária Kft. kiemelten fontos partnere a Hewlett-Packard Kft. Mint hivatalos HP Preferred Partner elhivatottan valljuk a többszörösen tesztelt és jól bevált márkák megbízhatóságát. Microsoft viszonteladó partnerként a világban legelterjedtebb üzleti szoftvert gyártó cég termékeihez nyújtunk széleskörű tanácsadást. Microsoft OSL partnerként segítünk cégmérettől függően a legjobb és legköltséghatékonyabb licencelési megoldás megtalálásában. A hálózati eszközök területén, a vezető szerepet betöltő Cisco Systems és 3COM termékek mellett tettük le voksunkat. A szünetmentes áramforrások tekintetében az APC eszközeit szállítjuk. A fent említett gyártók legújabb termékeinek és technológiáinak gyors megismerése és közvetítése partnereink felé egyik legfontosabb feladatunk.

Az S and S Hungária Kft., együtt partnereivel, teljes körű megoldásokat tud ajánlani, illetve felajánlja szaktudását és segítségét az optimális eszközök és szolgáltatások kiválasztásában, és bevezetésében.


Mitől jobbak a Hewlett-Packard termékek és az S and S Hungária kiszolgálása?

Amit kínálunk, az a legújabb fejlesztések eredményeit és technikáit tartalmazza, ezáltal eszközeinek hasznos élettartama hosszabb, a tulajdonlás teljes összköltsége (TCO) alacsonyabb. Pontosan azt szállítjuk, amire a felhasználónak szüksége van. Igény szerinti testre szabott megoldásokat kínálunk. Teljes garanciális hátteret biztosítunk a forgalmazott termékek gyártóin keresztül. Garancia kiterjesztési csomagokon (CarePack) keresztül akár néhány órán belüli helyszíni megjelenéssel, 3 év teljes körű garanciával, kérésre extra szolgáltatásokkal. Honlapunkon naprakész termékinformációkkal szolgálunk. Ezen felül lehetőséget biztosítunk kedvező átalánydíjas karbantartási szerződések megkötésére.


Webes nyilvántartási rendszer

Webes felületű nyilvántartási rendszerünk lehetővé teszi, hogy regisztrált partnereink az egyes felhasználókat beazonosító személyes belépési kódok biztonsága mellett, a rajtunk keresztül beszerzett berendezések listáját több keresési szempont szerint lekérdezzék, és részletes adatokkal visszakeressék. Ennek segítségével könnyebbé válik az ügyfeleink géppark összetételének nyilvántartása, leltárok készítése és egyes elavult berendezések cseréje.


Oldalainkon kalandozva érdemes még meglátogatni:

Reméljük, hogy megtalálja mindazt, amiért meglátogatott bennünket! De ha mégsem, vagy észrevétele kérdése van, kérjük keressen meg minket!


Köszönöm megtisztelő figyelmét! További kellemes barangolást kívánok honlapunkon!Üdvözlettel,

Sándor Ferenc Alex
Kereskedelmi vezető
 
 

© 2003 S and S Hungária Kft. Minden jog fenntartva!
designed by Median WebDesign Kft.